Hirdetés

3GB-os Windows mobil a Samsung-tól



|

Hirdetés

Ez nem az első merevlemezes modell a Samsung-tól: korábban már előrukkolt az SPH-V5400 típussal, amelyet múlt év szeptemberében mutattak be, és 1.5 GB tárhellyel rendelkezett. Ez volt az első merevlemezzel rendelkező telefon a világon.

A merevlemezek mobiltelefonokba történő elhelyezése nemrég még megvalósíthatatlan volt, azonban a gyártók piacra dobták az 1-hüvelykes, alacsony energiafogyasztású kompakt merevlemez-egységek új generációját. A Samsung-mobilokban található merevlemez-egységek hasonlóak azokhoz, amelyeket például az Apple iPod Mini-jében találunk; ezt kihasználva a gyártó hasonló zenelejátszó funkciókkal szeretné ellátni a kézibeszélőket.




"Teljesen logikus lépés, hogy MP3-lejátszó funkciókkal bővítsük ki a telefonokat. Mindennek a kulcsa a megnövelt memória, a merevlemezzel pedig könnyebb zenét tárolni" - vélekedett Christian Collins, a Samsung tengerentúli mobil-üzletének marketing-csoportjának vezető menedzsere. Az előző telefonoktól eltérően, amelyeket a dél-koreai piacra szánt a gyártó, az új telefon a GSM (Global System for Mobile Communications) szabványt használja, ezért a világon bárhol használható lesz - kivéve természetesen Japánt és Dél-Koreát. A háromsávos telefon 1.3-megapixel kamerával, és számos videó és audió-szabvány támogatásával rendelkezik; többek között az MPEG4, a H.263, a H.264, a WMV, MP3, WMA, AAC, AACplus és Ogg formátumok lejátszására is képes.



A felhasználók a média-fájlok tárolása és lejátszása mellett bármilyen fájl hordozására használhatják majd a telefont, amely Bluetooth, IrDA infravörös- és USB kapcsolódási lehetőségekkel van felszerelve. A telefon méretei: 113 mm x 48 mm x 20 mm; súlya: 130 gramm. A gyártó még nem tűzte ki a kibocsátás időpontját, vagy a készülék fogyasztói árát.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.