Hirdetés

3GSM: BenQ Mobile S81 - MP3 lejátszóval felszerelt 3G telefon



|

Hirdetés

Az S81 videotelefonálásra is alkalmas, így szemtől szembe beszélgethetünk barátainkkal és kollégáinkkal. Ehhez a funkcióhoz a telefon elején lévő VGA kamerát használhatjuk, amely jó minőségű képet biztosít a hívások során.

A UMTS-technológiának köszönhetően az S81-re MP3-, AAC+-, AMR- és WMA-formátumú zenei állományokat és videoklipeket tölthetünk le, amelyeket sztereó hangzásban akár azonnal lejátszhatunk. Mindehhez a mobiltelefonhoz tartozó sztereó fülhallgató biztosít kiváló hangminőséget. Az 1,3 megapixeles, tízszeres digitális zoom-mal és LED-es fotófénnyel ellátott készülékkel akár útközben is készíthetünk rögtönzött képeket és videókat, amelyeket a nagyméretű, 262 ezer színű kijelzőn nézhetünk meg.
Az adatokat a telefon belső memóriájában és a csatlakoztatható microSD™ kártyán tárolhatjuk, vagy a DCA-150 USB-kábelen keresztül összehangolhatjuk őket személyi számítógépünkkel. Az S81 az üzleti életben is hasznos kommunikációs társ. Fejlett szervező- és elektronikus levelek küldésére illetve fogadására alkalmas funkcióval rendelkezik.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.