Hirdetés

3GSM: Hivatalosan is bejelentették a Sony Ericsson W950i-t



|

Hirdetés

A Sony Ericsson a barcelonai 3GSM konferencián bejelentette WalkmanŽ telefoncsaládjának legújabb tagját. A W950i készülék rendkívül kis méretű, stílusos UMTS-telefon, amely 4 GB méretű beépített tárhellyel, valamint érintőképernyővel rendelkezik, ami segíti a navigációt a zenei stílusok, lejátszási listák, különböző zeneszámok és albumok között. A W950i nemcsak zenelejátszó telefon, hiszen szélessávú, gyors e-mailezés és internetböngészés, valamint nagyteljesítményű szórakoztató alkalmazások is megtalálhatók funkciói között. Mindez az új készüléket a Sony Ericsson termékválasztékának egyik legelőkelőbb tagjává teszi.
A W950i kialakítása még a legkifinomultabb ízlésű felhasználók tekintetét is mágnesként vonzza magához. A kisméretű, vékony és kompakt készüléken az enyhén mattított felületnek köszönhetően az ujjlenyomatok sem látszódnak. A letisztult külsőt hangsúlyozza a fényes és narancsszínű háttér világítású billentyűzet, amely kiemeli a zene lejátszására szolgáló kezelőgombokat. A W950i készülékbe épített, kiváló minőségű mp3 zenelejátszó 4 GB méretű tárhelye akár 4000 zeneszám tárolására is alkalmas, a WalkmanŽ fülhallgató pedig valódi élvezetté teszi a zenehallgatást. A zenekönyvtár új grafikai megjelenítésének köszönhetően egyszerűvé vált a navigálás előadó, lejátszási lista vagy akár album borító szerint az érintőceruza segítségével. A W950i a telefon és a zenelejátszó összes előnyét együttesen kínálja, hiszen felhasználója akár egyszerre hallgathat zenét, írhat SMS-t vagy böngészhet az Interneten. A zene többféle módon is eljuttatható a W950i készülékünkre. A mellékelt Disc2Phone zenekezelő szoftver segítségével számítógépről, míg az UMTS funkcióval közvetlenül az internetről tölthetők le zeneszámok. a mobilszolgáltatók által biztosított letöltési csatornákon keresztül.
A W950i készülék a zenén túl teljes mobil szórakoztató központként működik, nagy sebesség, valamint kivételes hang- és képminőség jellemzi.. A felhasználók a mobil multimédiás alkalmazások teljes spektrumát élvezhetik, az internet böngészéstől, a push e-mail és valós idejű videoszolgáltatástól egészen a háromdimenziós játékokig vagy a tárolható és megosztható médiafájlokig. A 4 GB méretű tárhelyen nemcsak zenei fájlok, hanem fényképek, videofelvételek és e-mail mellékletek is kényelmesen elférnek. A W950i készülék támogatja a Bluetooth 2.0 verzióját, melynek segítségével kedvenc zenénk vezeték nélküli fejhallgatón is sztereóban hallgatható. Szintén a mai napon jelentették be a hamarosan tartozékként kapható HBH-DS970 sztereó Bluetooth Headsetet is, amely kiváló minőségű sztereó hangot ad a stílusos és kényelmes fejhallgatón keresztül.
A felhasználók további kényelmét szolgálja a partnercégek által kifejlesztett számos alkalmazás, melyek letölthetők a Sony Ericsson online katalógusából, az Application Shopból. A Sony Ericsson W950i UMTS Walkman telefon hazánkban 2006 harmadik negyedévétől lesz kapható.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.