Hirdetés

3GSM: Nokia 6131 - 262 ezer színű QVGA kijelzővel



|

Hirdetés

Széleskörű és egyszerűen használható funkciókészletével a Nokia 6131 könnyen modern klasszikussá válhat. Az igényes telefon kompakt formája, vékony összecsukható kialakítása, és elegánsan szellős billentyűzete az ergonómiai elvek messzemenő figyelembe vételével készült. A fekete, puha tapintású festés és a krómozott részletek a szemnek és a kéznek egyaránt kellemes élményt jelentenek. A telefon gombnyomásra finoman kinyílik, és elénk tárul a hatalmas, nagy felbontású, 16 millió élethű színt megjelenítő QVGA kijelző, amely ideális a multimédiás tartalmak megjelenítésére. A külső kijelző 262 ezer színt támogat.
A Nokia 6131 átfogó funkciókínálatában a zenehallgatás is szerepel: a felhasználók a beépített digitális zenelejátszón és a vizuális rádiót támogató FM sztereó rádión élvezhetik kedvenc zenéiket. A fotózás és a felvételek megosztása is egyszerű a Nokia 6131 telefon 1,3 megapixeles kamerájával, amely külön kameragombbal működik és nyolcszoros digitális zoommal rendelkezik. A külső és a főkijelző egyaránt használható keresőként. A további funkciók között szerepel: Bluetooth vezeték nélküli technológia Mellékleteket támogató e-mail kliens Memóriakártya-bemenet a leállás nélkül cserélhető microSD kártya számára Nokia Xpress hangüzenet-küldés és Push to Talk kapcsolat.
A négysávos Nokia 6131 (GSM/EDGE 850/900/1800/1900) várhatóan 2006 második negyedévében jelenik meg az európai, az ázsiai, az afrikai, és egyes latin-amerikai piacokon. Ára előre láthatóan adók és kedvezmények nélkül 275 euró körül lesz. Az észak-amerikai piacra készült változatot az év későbbi szakaszában mutatják be.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.