Hirdetés

3GSM: Sony Ericsson K610i - Vékony 3G telefon



|

Hirdetés

A mindössze 17 mm vastag és 92 gramm súlyú K610i mérete és tömege megegyezik egy tipikus GSM telefonéval, és jelenleg az egyik legkisebb méretű és súlyú 3G telefon a piacon. A készülék mérete ellenére számos fejlett kommunikációs, üzleti és szórakoztató alkalmazással, 2 megapixeles fényképezőgéppel, cserélhető Memory Stick kártyával és Bluetooth-összeköttetéssel is rendelkezik. A K610i egyszerű, letisztult vonalvezetése, és finom kidolgozása valódi élménnyé teszi használatát tulajdonosa számára. A kategóriájában egyik legkisebb 3G-telefon kezelése rendkívül egyszerű és praktikus. Kiváló háttérvilágítással, nagyméretű billentyűzettel és 262 ezer színű kijelzővel rendelkezik. Az UMTS-kapcsolat és a 2 megapixeles fényképezőgép a K610i készüléket a képkészítés és az azonnali képszerkesztés ideális eszközévé teszi - legyen szó üzletről vagy kikapcsolódásról. Segítségével akár fotókkal illusztrált napló is készíthető szöveges kiegészítéssel, mely azonnal feltölthető az internetre, és a képek pillanatok alatt elküldhetők e-mailben vagy MMS -ben is.
A nagysebességű e-mailezés, internet-hozzáférés és az üzleti felhasználást szolgáló számos alkalmazás teszi a K610i készüléket a mobil iroda ideális eszközévé. A szabványos push e-mailek támogatása (P-IMAP) révén az üzenetek közvetlenül a telefonra küldhetők, azaz nem igényelnek külön letöltést. A Flight mode segítségével a felhasználók repülőgépen is végezhetik munkájukat hálózatra történő csatlakozás nélkül. Az UMTS-kapcsolatot Bluetooth, Infravörös, USB 2.0 háttértár és egy Memory Stick Micro™ (M2™) támogatás egészíti ki. Ez utóbbi 1 GB méretűre is növelhető. Az USB 2.0 segítségével a telefonon tárolt adatok szinkronizálhatók a Microsoft Outlookkal, azaz a naptárban és a névjegyalbumban tárolt adatok mindig naprakészen tarthatók.
Az internet böngészés a K610i készüléken már valóban egy élmény a NetFront™ böngészőnek köszönhetően. A HTML-oldalak teljes nagyságban jeleníthetőek meg, mivel a fényképek, videofelvételek, szövegek és grafikák az 1.9" méretű, színes kijelzőhöz vannak igazítva., így egyszerű a böngészés a különböző weboldalak között. Az RSS-hírszolgáltatás új támogatása révén a felhasználók hírszolgálatokra fizethetnek elő, és folyamatosan kaphatják a friss híreket telefonjukra. A K610i beépített zenelejátszója lehetővé teszi a mobil zenehallgatást. A zenefájlok Memory Stick Micro™ (M2™) kártyán tárolhatók, ami 1 GB nagyságúra bővíthető. A lejátszási listák létrehozása és kezelése igen egyszerű, a termékdobozban található Disc2Phone szoftver segítségével. A zenelejátszó csúcsminőségű zenehallgatási élményt nyújt a kiváló minőségű fejhallgató valamint a beépített hangszínszabályzó segítségével.
A Sony Ericsson K610i UMTS-telefon hazánkban sötétvörös és metálszürke színben kapható 2006 második negyedévében.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.