Hirdetés

3GSM: Sony Ericsson M600i - vékony kialakítású érintőkijelzős 3G okostelefon



|

Hirdetés

A vékony forma elősegíti az M600i könnyű kezelhetőségét. Könnyedén elfér zsebébünkben vagy a táskánkban. Saját kétfunkciós billentyűzettel és gyorsbillentyűkkel rendelkezik. Az érintőképernyőnek és a Jog Dial navigációnak köszönhetően az M600i használata egyszerű és intuitív. A hatalmas kijelző tökéletesen alkalmas videók nézegetésére, ábrák megjelenítésére, valamint e-mailek és egyéb üzenetek olvasására. A beépített e-mail kliens, a szövegszerkesztési lehetőség és a csatolmányok kezelése mind-mind rendelkezésünkre áll. Íráskor, választhatunk a kettős funkcióval rendelkező billentyűzet, mely közvetlen a kijelző alatt található vagy kézírás felismerő között. Hordozható internetes eszközként az M600i megfelelő gyorsasággal rendelkezik. Bárhol is járjunk, élvezhetjük a nagysebességű 3G-s internetezés előnyeit és a hatalmas érintőképernyőnek köszönhetően a szörfözés módfelett kényelmes. A Mobil RSS lehetővé teszi az azonnali hírfrissítéseket.
A videólejátszásra alkalmas M600i egyfajta mobil szórakoztató központként is szolgál. Az M600i médialejátszója lehetővé teszi, hogy kedvenc dalainkat bárhol és bármikor élvezhessük. Az online alkalmazások áruházából különböző alkalmazásokat tölthetünk le amikor új funkciókkal szeretnénk bővíteni M600i készülékét.
Az M600i segítségével az irodánkon kívül is képesek leszünk munkánk elvégzésére. Az M600i egyben szervező, valamint telefon-, e-mail- és Internetképes eszköz. Ez a Symbian OS-sel működikő telefon lehetővé teszi, hogy különböző alkalmazásokat és hasznos segédeszközöket adjunk telefonkészülékéhez, beleértve navigációs, utazási és szervezői bővítéseket is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.