Hirdetés

3GSM: Sony Ericsson W950i - Vékony 3G-s Walkman telefon 4GB beépített memóriával



|

Hirdetés

A vékony W950i billentyűzetével, figyelemfelkeltő fedlapjával nagyon elegáns, emellett dedikált zenelejátszó gombokkal és egyéb gyorsbillentyűs funkciókkal rendelkezik. W950i készüléke igen nagy, 4GB-os memóriával rendelkezik. Ez annyit tesz, hogy akár 4000 dalt is tárolhatunk. Számítógépéről is másolhatunk át akár több ezer zeneszámot, USB kábel segítségével (W950i mellékelt készletében megtalálható). A W950 zenei felszereléscsomag magába foglal mindent, amire szüksége lehet, hogy bármikor élvezhesse e telefonján tárolt zenéket. Zenei rendező szoftver, USB kábel, sztereó headset és egy W950i Walkman telefon.
3G segítségével a szörfözés gyorsabb és nagyobb élményt nyújt. Az Opera 8.0 Internetes böngésző segítségével bárhova ellátogathat a neten, és mindenhol elérheti kedvenc honlapjait. Az érintőképernyő és gomb segítségével rákattinthat és lépegethet a linkek között, mintha egérrel lépegetne, ezáltal a mobilos internetezést egyszerűvé és élvezetessé teszi. A Bluetooth vezeték nélküli technológia következtében, használhatunk USB kábelt (megtalálható a csomagban) telefonunk és számítógépünk csatlakoztatásához, hogy így zenét, képeket, videókat és egyéb tartalmakat tudjunk továbbítani.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.