Hirdetés

4 HTC újdonság az ősz folyamán



|

Hirdetés

HTC S620 (Excalibur) Artúr király kardja teljes QWERTY billentyűzettel van felszerelve, így gyorsabban tudunk üzeneteket írni. A leginkább a Motorola Q-ra és a Nokia E61-re hasonlító készülék Windows Mobile 5.0 operációs rendszerrel van felszerelve. 2,4 inches QVGA TFT LCD-je nem érintésérzékeny. A 200 Mhz-es Texas Instruments processzor mellé 128 MB ROM és 64 MB RAM található a telefonban. Az adatkommunikációs lehetőségek között WiFi-t, EDGE-et, GPRS-t és Bluetooth-t is igénybe tudunk venni. Az Excalibur 1,3 megapixeles kamerájával videókat is rögzíthetünk. A 970 mAh LiIon akkumulátor egy kicsit kevésnek tűnik. A belső memóriát microSD kártyával tudjuk tovább növelni.
HTC S310 (Oxygen) A leginkább telefonra emlékeztető Oxygen Windows Mobile 5.0 Smartphone operációs rendszerrel van felszerelve. Kijelzője 2 inches QVGA TFT LCD. A Texas Instruments 200 Mhz-es processzorához 64 MB ROM és 64 MB RAM párosul. A beépített WiFi adóvevőn felül EDGE, GPRS és Bluetooth is található a 4 sávos GSM (850/900/1800/1900 MHz) modullal rendelkező készülékben. A készülék hátlapján egy 1,3 megapixeles kamerát találunk. Az 1150 mAh LiIon akkumulátort USB 1.1 porton keresztül is tudjuk tölteni. A készülék memóriája microSD kártyával bővíthető.
HTC P3600 (Trinity) A HTC Trinity már Pocket PC operációs rendszert futtat, 2,8 inches QVGA TFT LCD érintésérzékeny kijelzőjén igen tetszetős formában jelennek meg a tartalmak. A 128 MB ROM és a 64 MB RAM egy 400 Mhz-es Samsung processzorral nyújt ütőképes párost. A telefonban 1,8 Mbit letöltési sebességre képes HSDPA, EDGE, GPRS, 3G, Bluetooth és infra port is található. A WiFi mellett 2 megapixeles kamerát, GPS adóvevőt, videóhívásra alkalmas második számú kamerát tartalmaz az 1500 mAh LiIon akkumulátorral szerelt, szeptembertől kapható P3600. A miniUSB slot 1.1 szabványnak megfelelő, a belső memóriát miniSD-vel bővíthetjük.
HTC P3300 (Artemis) Az Artemis Windows Mobile Pocket PC 5.0 operációs rendszerrel büszkélkedhet. A 2,8 inches QVGA kijelző érintésérzékeny. Processzora 200 Mhz-es, illetve 128 MB ROM és 64 MB RAM memória van készülékbe építve. Az adatkommunikációs lehetőségek között GPRS-t, WiFi-t, EDGE-et és Bluetooth-t is találunk. A hátlapon 2 megapixeles kamerát láthatunk. Az FM rádió különleges eszköznek számít a Windows alapú készülékek terén. A beépített GPS adóvevő TomTom Európa térképpel párosul. Az 1250 mAh LiIon akkumulátort USB porton keresztül tudjuk tölteni. A belső memória microSD kártyával bővíthető.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.