Hirdetés

4 milliárd oldalletöltés a YouTube-on, naponta



|

Jelenleg egy perc alatt 60 órányi videó kerül fel a megosztóra.

Hirdetés

A YouTube egy újabb jelentős mérföldkövet lépett át, ugyanis a videómegosztó napi oldalletöltéseinek a száma meghaladta a 4 milliárdot. A Google tulajdonában lévő portál sokáig mérceként szolgált a riválisoknak, mára azonban gyakorlatilag nem maradt ellenfele.

 

Az oldalra feltöltött videók mennyisége az elmúlt hónapokban rohamosan nőtt. 2007-hez viszonyítva megtízszereződött, és ma már egy másodperc alatt 1 órányi videót töltenek fel a felhasználók. 2007-ben egy perc alatt még "csak" 6 órányi anyag került fel az oldalra, mára ez a mennyiség 60 órányira nőtt. Az elmúlt nyolc hónapban 30 százalékkal nőtt a feltöltések száma.

 

A YouTube a Cosmic Panda felület hosszabb tesztüzemmódja után az elmúlt időkben az oldal kinézetét is átszabta. A jövőben növelni akarják az árbevételüket is, amely már most évi 5 milliárd dollár. Ebben pedig az újfajta, célzott hirdetések kapnak majd nagy szerepet.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.