Hirdetés

4 Mpixeles Toshiba kamera



|

Hirdetés

Az Allegretto M81 típusjelű készülék a fogyasztói piacon egyedülálló 4 Megapixeles felbontású CCD képrögzítő chippel rendelkezik, amely segítségével akár 2400 x 1600 pixel felbontású képek is készíthetőek. A kamera 2,4-szeres optikai, valamint 2,2-szeres digitális zoommal rendelkezik, együttesen hatszoros maximális nagyítást eredményezve. Az Allegretto M81 emellett auto-white képfényesség-szabályozást és videofelvételi lehetőséget is tartalmaz. Az eszköz USB porton kapcsolódik a számítógéphez, a TV-khez pedig PAL/NTSC kimeneten köthető. A kamera, amely egy 128 MB-os Smart Media kártyára 83 maximális, valamint 124 illetve 249 csökkentett felbontású képet tud eltárolni, japánban július közepétől lesz kapható 585 dollárnak megfelelő áron, európai kiadásáról azonban nincsen hír.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.