Hirdetés

40 településről lehet videótelefonálni



|

Hirdetés

A Budapest környéki településeken - például Érden, Mogyoródon, Szentendrén, Solymáron, valamint további balatoni településen - így mostantól tovább gyorsul a mobil internetezés. A megnövekedett adatátviteli sebességnek köszönhetően felgyorsul a multimédiás üzenetküldés és az e-mailezés, a WAP-on az információk, a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok elérése, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások használata. A számtalan mobilszélessáv-képes készülék között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, a videotelefonáláshoz is közel tíz készülék közül lehet választani a Pannonnál. A Pannon ma hazánkban a legnagyobb mobil szélessávú lefedettséget biztosítja, a lakosság 85% számára elérhető a gyorsabb adatátvitelt biztosító hálózat.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.