Hirdetés

5 teljes évfolyamot rejt az áprilisi PC World!



|

Megjelent a friss PC World, aminek nyomtatott változatához most nem csak értékes szoftverek járnak ajándékba, hanem a DVD mellékleten elhelyeztük az elmúlt 5 év összes kiadványát is digitális formában.

Hirdetés

Mindez egészen pontosan 60 magazint jelent, amelybe nem számoltuk bele a friss kiadványunkat. Azaz a bevált szlogent alkalmazva: most egy lap áráért 61 teljes magazint kaphatnak meg a PC World olvasói! Ezen felül természetesen a Windows 8 fogyasztói előzetesét is elhelyeztük mellékletünkön, amelyet egy másik magazinhoz hasonlóan akár exkluzívnak is nevezhetnénk. Mégsem tesszük azt, mivel nem mondanánk igazat, másrészt egy valóban egyedi tartalmat így ledegradálnánk. A Nyócker 8D készítőivel együttműködve ugyanis lemezünkön elhelyeztük a mozifilm 3D-s változatának az előzetesét, így a PC World lett az első lap Magyarországon, amely három dimenziós videót nyújt át olvasóinak. Reményeink szerint így aki 3D-s készülékkel rendelkezik, megnézheti azt, hogy miként fest a felújított animációs film.

 



A 3D vonalnál maradva nem tudunk nem büszkék lenni egyik teljes verziós szoftverünkre, a DAZ Studio Pro 4-re, amelynek fejlesztőjével együttműködve bátran fel mertünk rakni korongunkra a több mint 400 dolláros szoftvert. A programmal egy hétvége alatt bárki összerakhat egy három dimenziós animációt, amit akár IMAX felbontásban is kiexportálhat. Érdemes egy próbát tenni vele! Másik teljes verziónk, az Ashampoo Gadge It segítségével pedig egyszerűen készíthetünk mini-alkalmazásokat és böngésző menüket. Így a szoftvert használva felgyorsíthatjuk a számítógép használatunkat.

Azonban nem csak a DVD mellékletünk miatt érdemel figyelmet a februári szám. Kiemelten foglalkozunk a gyermekek és idősek védelmével, amelyhez hasznos tanácsokat is adunk, valamint bemutatjuk a legjobb eszközöket. A Windows 8 miatt kiemelt szerep jut az érintésnek is, így a platform mellett a piacon elérhető legjobb érintőképernyős, minden az egyben PC-ket is bemutatjuk. Illetve természetesen az új iPad tesztje sem maradhatott ki a lapból. További témáink részletesebben:

Windows 8: bukás vagy siker?

A Windows 8 sikere főként a külső hardvergyártókon és szoftverfejlesztőkön múlik, mivel a keretet nekik kell élettel megtölteniük. A váz már adott, amely egy teljesen új Windows világot kínál.

Google+ a cégnél

A közösségi oldalon érdemes a cégeknek jelen lenniük, hogy kihasználhassák a tagság előnyeit. Most a Google szakértőivel együttműködve megmutatjuk, hogy miként érdemes igazgatni egy céges Google+ oldalt!

Új iPad

A lapzártánk előtt pár nappal futott be az Apple új táblagépe, amelynek fő újdonsága a nagyobb felbontású kijelző. Megnéztük, hogy emiatt érdemes e váltani az új generációra.

ASUS HD 7970 DirectCU II TOP teszt

Februárban Radeon HD 7970 cikkünk megjelenésekor még csak a referenciamodelleket tudtuk megmutatni. Két hónapos késéssel megérkezett szerkesztőségünkbe az ASUS gyárilag túlhajtott csúcsmodellje, amely jelenleg a leghalkabb és legnagyobb 7970, amelyet megvásárolhatunk

Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashat! A magazinunk digitális változatát pedig a d-pcw oldalunkon keresztül szerezheti be (a digitális PC World nem tartalmazza az elmúlt öt év kiadványait)!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.