Hirdetés

500 millió szélessávú internet-előfizetés a világon



|

Mérföldkő: már több, mint 500 millió szélessávú internet-előfizetés van a világon.

Hirdetés

Az internet világa újabb mérföldkőhöz érkezett: már több, mint 500 millió szélessávú internet-előfizetés van a Földön. A félmilliárdos határt tulajdonképpen már júliusban átléptük, azonban a Broadband Forum a bejelentéssel az idei, hong kongi tájékoztatójáig várt.

 

Az eredmény azt jelenti, hogy öt háztartásból egy a Földön rendelkezik szélessávú internetkapcsolattal. A Broadband Forum szerint ez is jelzi az internet kritikus fontosságát a mindennapi életünkben, legyen szó üzletről, vagy magánéletről.

Az elmondások szerint kemény munka folyik az IPv6-tal kapcsolatban, illetve a szolgáltatók megsegítésében, hogy előrejelezhessék a problémákat, és azokat még felmerülések előtt oldják meg, közösen.

 

A Point Topic felmérései szerint az idei első két negyedévben 11,99%-kal nőtt a szélessávú kapcsolatok száma. Érdekesség, hogy ennek jelentős részét, 43%-át Kína adta, a maradékot pedig európai országok, így Németország, Hollandia, Spanyolország, Nagy-Britannia, Lengyelország és Törökország. Furcsa módon az Amerikai Egyesült Államok és Kanada egyaránt visszaesést mutatott az utóbbi időszakban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.