Hirdetés

6 megapixeles Casio Exilim kamera



|

Hirdetés

Az EX-P600-as 4-szeres optikai és 4-szeres digitális zoommal, nagysebességű folyamatos zárfunkcióval van felszerelve, amely másodpercenként 3 képet exponál, az exponáló gomb lenyomásával módosítható az expozíciós idő, a fehér balansz és a fókusz beálltása. A készülékkel 320x240-es felbontású, 30 másodperces video klip is készíthető hang alámondással, vagy a nélkül. A készülék 9 megabájt beépített memóriával rendelkezik, de a memória a kártyahelybe illeszthető SD vagy MultiMedia kártyával bővíthető.

A Casio várhatóan áprilisban hozza forgalomba az Exilim Pro EX-P600-as modellt kb. 650 dolláros áron, amibe a lítium elem, a töltő, a kártya távirányítója, az USB és az AV kábel, valamint a vállszíj tartozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.