Hirdetés

667MHz DDR2 Dual Channel memóriamodulok



|

Hirdetés

Az új PCI-Expresses rendszerek zöme (különösen Intel oldalon) sok új alkatrészt igényel, többek között DDR2-es memóriával is kell rendelkeznünk. A GEIL C2-5300 667MHz DDR2 Dual Channel Kit időzítése a DDR2-es mivoltából fakadóan viszonylag gyenge, CAS késleltetése 4-es. Maguk a modulok azonban jóval kisebbek, mint DDR-es elődjeinél, így maga a memória is könnyebb, a passzív hűtéséről pedig egy alumínium lemez borítás gondoskodik. Különlegesség, hogy a legtöbb memóriával ellentétben a GEIL élettartam garanciát vállal termékeire, ahogyan erre a modulpárra is.




Technikai adatai: 2 x 512 megabájt kapacitás, 667 megahertzes működési frekvencia, a használt időzítések pedig: 4-4-4-12. Pillanatnyi hátránykénként talán az ára említhető, ami elég borsos - akár egy komplett gépet is vehetnénk rajta.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.