Hirdetés

T-Home: 80 megabites internet a piacon



|

A T-Home szeptember 4-től új, 80 Mbit/sec maximális letöltési sebességű csomagot is kínál ügyfeleinek

Hirdetés

A T-Home sikeresnek ítéli az utóbbi évben kínált kombinált szolgáltatáscsomagokat, így most erősít ezen a területen, az üvegszálas technológia elterjesztésével.

 

A T-Home a hazai szolgáltatók közül – az előfizetőig kiépített optikai hálózatával (FTTH, fiber-to-the-home) – elsőként vitte be a lakásokba a technológiát, amellyel széles körben elérhetővé teszi a legkorszerűbb megoldás által nyújtott előnyöket. (Megjegyzendő, hogy egyes konkurensek ugyanúgy kihasználták az üvegszálas technológia erejét úgy, hogy a lakásig már olcsóbban, Ethernet hálózaton utazott az internet.) Miközben az optikai hálózata immár több mint 100 ezer háztartásnál előfizethető, a kábelhálózatán 2009 májusától bevezette, és mára 350 ezer előfizetőnél biztosítja a hasonlóan nagy sebességű internetezést lehetővé tevő EuroDocsis 3.0 szolgáltatást.

 

 

t-homecsaladicsomag.png

 

 

A T-Home szeptember 4-étől jelentősen nagyobb sávszélességű ADSL, Kábelnet illetve Optinet csomagokat vezet be: új értékesítések esetén minden hálózaton egységesen 5 és15 Mbit/sec maximális letöltési sávszélességet biztosít lakossági ügyfeleinek (garantált letöltési sebesség 1 illetve 5 Mbit/sec, garantált feltöltési sebesség 192 illetve 512 kbit/sec), a jelenlegi 2 és 8 Mbit/sec helyett (garantált letöltési sebesség192 illetve 480 kbit/sec, garantált feltöltési sebesség 64 illetve 192 kbit/sec).

 

 

Mindemellett – a kínálatában már meglévő 25 Mbit/sec és 50 Mbit/sec letöltési sebességű csomagokon túl – újdonságként a 80 Mbit/sec csomagokat (garantált letöltési sebesség 40Mbit/sec, garantált feltöltési sebesség 20 Mbit/sec) is piacra dob. Természetesen a legnagyobb csomag elérhetősége függ az optinet hálózat helyi kiépítettségétől. Konkrét árakat még nem találtunk a T-Home honlapján, de azért feltételezhetjük, hogy nem lesz ingyen.

 

t-homeinternet.png
 
 

Emellett a T-Home legújabb ajánlataiban több szolgáltatáshoz több kedvezményt ad, az előfizetők tévét, optikai internetcsomagot és telefont együtt, többféle kombinációban kedvezményekkel vagy akár külön-külön is megrendelhetnek. Igazi pénztárcakímélő ajánlatként a T-Home tévét, internetet és telefont együtt – egy éves hűségidővel, Optinet, IPTV és Digitális telefon Alap csomaggal – már havi 7690 forintért is ajánl (természetesen az Optinet csomag legkisebb változatáról van szó). A család minden tagjának szóló – Optinet Alap, IPTV Családi és Digitális telefon Alap – csomagban, egy éves hűségidővel mindez 8890 forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.