Hirdetés

81 millió dollárt érnek a használt ruháid



|

A thredUP nevű startup 81 millió dollárt kapott.

Hirdetés

Hat éve jött létre a thredUP, és azóta nagyon átalakult. Eredetileg a felnőttek cserélhették volna ki a neten keresztül a megunt pólóikat. Ez viszont hiába volt jó ötlet, üzletnek nem vált be. 

Hirdetés

A startup később babaruhákat cserélgetett, utána pedig simán a használt termékekre, használt ruhákra váltott át. 

Mostanra több mint 1,8 millió látogatójuk lett, és az év végére havonta több mint 1 millió terméket dolgoznak majd fel. 

Az üzleti modell egyes befektetőknek annyira megtetszett, hogy a Goldman Sachs vezetésével újabb 81 millió dollárt pumpáltak a cégbe, ami így már 125 millió dollár fölött jár. 

A modellben a felhasználó elküldi egy nagy zsákban a ruháit (ezt a cégtől kapja, ingyen), azok eladásáról pedig a thredUP gondoskodik. 

A cég feldolgozza ezeket, beárazza, lefotózza, és eladja online. A pénz azonnal levásárolható vagy két hét múlva PayPal-számlára kérhető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.