Hirdetés

Brin: „Nem vagyok egy közösségi ember”



|

Sergey Brin állítja, elég furcsa ember, és nem kellett volna a Google+-on dolgoznia.

Hirdetés

Sergey Brin, a Google társalapítója azt nyilatkozta, talán hiba volt, hogy ő dolgozott a Google+-on, mert nem egy társasági ember. A Recode konferenciáján elismerte, hogy főleg gyermekei képeinek megosztására használta az oldalt; a közösségi hálózat előzetes felmérésekor néhány dolog félrevezette. „Talán hiba volt, hogy olyannal kezdtem el foglalkozni, ami akár minimálisan is közösségi.”

Hirdetés

Brin – aki Larry Page társaként alapította a Google-t 1998-ban – elmondta, hogy jelenleg a vállalat félig titkos csoportjára, a Google X-re koncentrál. A Google X egy projekt-sorozaton dolgozik, például a Google Glass kiegészítéseként működő cukorszint-mérő kontaktlencsén.



Brin szintén a konferencián jelentette be legújabb fejlesztését: a kormány nélküli önvezető autót.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.