Hirdetés

A 3Com kibővíti portfolióját



|

Hirdetés

A vállalat azért bővítette ki vállalati kommunikáció portfolióját, hogy megoldja nagyvállalati ügyfeleinek a drága, nagyon bonyolult és költségesen menedzselhető rendszerekkel kapcsolatos problémáit. A 3Com 5000-es router-családjával tökéletesítette nagyteljesítményű infrastruktúra megoldásainak körét.

Ezt kiindulópontnak tekinti egy olyan átfogó router kínálathoz, amellyel a vállalati hang- és adat alkalmazásokat támogatja. A 3Com a hálózat menedzseléshez is új lehetőséget kínál az új 3Com Hálózati Adminisztrátorral (3Com Network Administrator), amely tartalmazza a router menedzselő alkalmazásokat is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.