Hirdetés

A Belkin mikrofon adaptere iPodhoz



|

Hirdetés

Korábbi Voice Recorder for iPod termékének alternatívájaként kínált adapter az iPod távirányító vagy fejhallgató csatlakozójába illeszthető, az adapterbe pedig bármilyen mikrofon, amelynek 3.5 mm-es jack dugója van. Az adapter 16 bites audio anyagot rögzít 8 kHz-en, LED kijelzője segít a mikrofon érzékenységét beállítani az adapter 3-fokozatú kapcsolóján. Tekintve az iPod lejátszók merevlemezének bőséges tárhelyét több száz órányi audio anyag rögzíthető az adapter segítségével, legyen az beszélgetés, előadás, vagy akár a felhasználó szóbeli emlékeztetője, melyek - mint bármely iPod fájl - átmásolhatók a számítógépbe is.

A Belkin március 17-én jelenik meg a piacon a kb. 40 dolláros mikrofon adapterrel, amelyhez az iPod szoftver 2.1 vagy annál magasabb verzióra van szükség.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.