Hirdetés

A Bingből is töröltethetjük magunkat



|

A Microsoft dolgozik rajta, hogy törölhessük magunkat a találati listából.

Hirdetés

A Microsoft az Európai Unió döntése nyomán követi a Google-t, és hamarosan lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy kérésre a találatok közül az egyes eredményeket, hivatkozásokat töröltethessék. Az európai állampolgároknak azzal, hogy joga lett elfelejtve lenni, lehetőségük lett arra, hogy a keresőmotorok találatai közül bizonyos információkra mutató linkeket eltávolíttassanak. 

Hirdetés

A Google gyorsan lépett a témában, a Microsoftnak kicsit több időbe telik. A redmondiak szerint igen sok kérdést vet fel a döntés, a megfelelő rendszer kialakítása emiatt némi időbe telik. Hamarosan újabb információkat ígérnek a témában. 

A Google-nek eközben már van online bejelentője, amellyel kérvényezhető a keresési találatok eltávolítása. A döntés kizárólag Európát érinti, így a világ többi területére mindez nem érvényes. Miközben a Yahoo ugyanúgy köteles meglépni, amit a Google és a Microsoft, egyelőre a terveikről sem hallani semmit a témában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.