Hirdetés

A BT és a Microsoft kisüzleti kínálata



|

Hirdetés

Ha a szolgáltatás sikert arat a szigetországban, a Microsoft máshol is megjelenik kínálatával más partnerek segítségével, árulta el Rakesh Mahajan, a BT Retail üzletfejlesztési és stratégiai igazgatója. A BT Connected és Complete szolgáltatását összevonják, melyek révén a kis cégek szélessávú hozzáférést, e-mail szolgáltatást, Office szoftvereket, támogatást és karbantartást kaphatnak körülbelül 50 fontos havi felhasználónkénti áron.

A BT helyi értékesítési partnere telepíti a szélessávú kapcsolatot, tűzfallal és antivírus szoftverrel, és biztosítja a Microsoft Solution for Hosted Exchange 2003 2.0 verzióját e-mail, kapcsolat és határidőnapló hozzáféréshez, valamint a Microsoft Office Small Business Edition 2003 csomagot. A cégek domén nevet és egy egyszerű webtervező szoftvert is kínálnak, hogy az ügyfél elkészíthesse első honlapját. A BT partnere biztosítja a támogatást, és félévente elvégzi a cég „informatikai kivizsgálását”, felbecsüli infrastruktúráját és jövőbeni igényeit.

A szolgáltatás első szakasza júniusban indul Skóciában a BT partner Capito cég segítségével. Ez lesz a kísérleti szakasz, amelyben feltárják a problémákat és az ügyfelek elvárásait. A szolgáltatás ezután a tervek szerint szeptemberben országosan is beindul.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.