Hirdetés

A CA ingyen adja antivírus és tűzfal szoftverét



|

Hirdetés

annak frissítéseit.

A CA a Las Vegas-i Comdex kiállításon jelentette be, hogy jövő év június 30-ával bezárólag ingyen tölthető le webhelyéről az eTrust EZ Armor, melyet eddig csak a 49.95 dolláros kiskereskedelmi ár kifizetése után kapott meg a felhasználó. A kínálat része a Microsoft „Protect Your PC” kampányának, s pontosan két évvel az után indul el, hogy bevonta ingyenes fogyasztói antivírus termékét, mondván, túlságosan költséges a karbantartása.

A CA nem számít nagy szereplőnek a fogyasztói antivírus szoftverek piacán az olyan nagyok mellett, mint a Symantec, bár bejelentésének hatására a Symantec papírjainak értéke látványosan csökkenni kezdett. A Symantec elnök-vezérigazgatója, John Thompson azonban kétségbeesett lépésnek minősítette a CA lépését, hogy növelni tudja részesedését a fogyasztói antivírus piacból. „Láttuk már máskor is, hogy a kétségbeesett emberek kétségbeesett lépésekhez folyamodnak. Ha nem elég nagy a piaci részesedésed, mindennel próbálkozol. Mindez nem változtat a meggyőződésünkön, hogy az infrastruktúra biztosítása nem emberbaráti tett”, fogalmazott Thompson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.