Hirdetés

A Casio James Bond kamerája



|

Hirdetés

A 0,8-szor 0,8 hüvelykes képernyő mindössze 14400 pixelt tartalmaz, úgyhogy a képeket elég nehéz azon keresztül megnézni, de azért igen jól lehet játszani vele a titkos ügynököt. A képek egy 16 fokozatú fekete-fehér skála árnyalataiból állnak össze, s 25355 pixelt tartalmaznak.

A 200 dolláros órához további 50 dollárért lehet PC-kapcsolati adaptert vásárolni, amelyhez a szoftver tartozékként jár. A kapcsolat infravörös sugárzással jön létre. Az eszközt ajánlatos megvenni, mert különben az elkészített fotókat sohasem lehet normális felbontásban megtekinteni, hiszen az óra erre nem alkalmas. Mellesleg a szerkezet nem csak fényképezésre használható, hanem az időt is méri, sőt stopper is van benne, sőt vekker is.


Kémóra a Casio-tól

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.