Hirdetés

A Check Point megvásárolja a tűzfalfejlesztő Zone Labst



|

Hirdetés

A CP ügyfeleinek listája kb. 25 millió felhasználóval, alkalmazottainak száma pedig több mint 200-al emelkedik a tranzakció kapcsán. A Check Point 113 millió dollárt készpénzben fizet és kb. 92 milliót saját részvényeivel, és átveszi az alkalmazotti részvényopciókat is, amit 2.9 millió Check Point részvényre kell átváltania.




A várhatóan 2004 első negyedében lezáruló ügyletet, amely után a Zone Labs a Check Point divíziójaként működik tovább, még jóvá kell hagynia a Zone Labs részvényeseinek. Gil Schwed, a Check Point elnök-vezérigazgatója szerint a Zone Labs Zone Alarm és Integrity termékcsaládja kiegészíti a Check Point SecureClient VPN/biztonsági termékeit, így a jövőben a két cég alkalmazásait a felhasználók jobban tudják integrálni egymással.



A Zone Labs alapító-vezérigazgatója közleményében azt hangsúlyozta, hogy a fúzióval a „a legátfogóbb és legjobban kezelhető biztonsági megoldás védi a leggyorsabban növekedő és legsebezhetőbb hálózati szegmenst, a végpontokat”.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.