Hirdetés

A Cisco megveszi a Parcot



|

Hirdetés

A Cisco 9 millió dollár készpénzt fizet a Parc azon részvényeiért, melyek még nincsenek a tulajdonában. A magánkézben lévő brit cég a Londoni Egyetem Imperial College algoritmus kutató központjából vált ki. A cég útválasztó szerver algoritmusait a komplex hálózati útválasztási problémák megoldására használják. A Cisco először a MPLS TE termékében használja fel a Parc algoritmusait, ami segít a szolgáltatóknak javítani hálózatuk kihasználását, de tervezi a Parc Route Server szoftverének beépítését is MPLS Management portfóliójába, és elérhetővé tenni IP Solutiuons Centerének részeként.

A Cisco az utóbbi hetekben több céget is vásárolt, így az útválasztó gyártó Procket Networks és a biztonsági mentési szoftvert fejlesztő Actona Technologies cégeket. A cég májusban erős harmadik negyedévet zárt, forgalma 1 milliárd dollárral nőtt, amiből valamennyit portfóliója kiegészítésére fordított.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.