Hirdetés

A Compaq új kutatóközpontot nyitott



|

Hirdetés

Az épületegyüttes területe meghaladja az 1,2 hektárt. A központban a jövő számítógépeinek létrehozására irányuló kísérletek folynak az MIT hallgatóinak széleskörű bevonásával.A Compaq nem tagadja, hogy azért a méregdrága környéken hozták létre intézetüket, mert a híres egyetem diákjait már tanulmányaik idején igyekeznek elcsábítani. A fő cél azonban, hogy az ifjú kreatív agyakat is felhasználva a jövő információtechnológiáját fejlesszék. Shane Robinson alelnök, a Compaq technológia főnöke szerint "A mindent átható számítástechnika az álmunk, ami együtt jár az internet kisgyermekkorának végével és érett korba lépésével. Az emberek az általuk fontosnak vélt információkat mindenütt rutinszerűen szerezhetik majd meg, méghozzá olyan formában, hogy szeretnék."

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.