Hirdetés

A Cosmote Greece a Nokiát választotta WCDMA 3G szállítójának



|

Hirdetés

A 3G szerződéssel a Cosmote GSM-hálózatába régóta szállító Nokia még nagyobb szerephez jut a Cosmote görög, és a balkáni régió egyéb országaiban található hálózatának fejlesztésében. A megállapodás értelmében a Nokia WCDMA 3G rádió-hozzáférésű infrastruktúrát szállít, és szállításra, telepítésre, projektirányításra, ügyfélszolgálatra, valamint további egyéb támogatásra kiterjedő, széleskörű szolgáltatást biztosít. A rendszert továbbra is az egyedülálló, többtechnológiás, és a 2G és 3G hálózatot egyaránt kezelő Nokia NetAct™ megoldás támogatja. A Nokia 1997 óta a Cosmote fő GSM szállítójaként rádió-hozzáférésű, csomag-, és áramkörkapcsolt hálózatokhoz biztosított megoldásokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.