Hirdetés

A cybertámadások harmada Kínából jön



|

A sávszélességet tekintve pedig Amerika előtt még mindig hosszú út áll Dél-Koreáig.

Hirdetés

Az Akamai legújabb elemzése szerint 2012. harmadik negyedévének cybertámadásai nagyrészt Kínából erednek, pontosabban azok harmada származik onnan. Ezzel a 33 százalékkal megduplázta arányát Kína a listán, ahol második Amerika, 13 százalékkal.

Az elemzők a sávszélességeket is vizsgálták, amellyel kapcsolatban arra jutottak, hogy az Amerikai Egyesült Államokra még hosszú út vár, ha utol akarja érni Dél-Koreát. A kilencedik Amerikában az átlagos kapcsolat sebessége 7,2 Mbps volt, szemben a dél-koreai 14,7 Mbps-mal. 

Globálisan tekintve az összképet, a második negyedévről a harmadikra az átlagos sebesség 6,8 százalékkal csökkent, 2,8 Mbps-ra. Ennek ellenére éves szinten még mindig haladás volt megfigyelhető, a sebesség ugyanis 11 százalékkal magasabb volt, mint egy évvel korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.