Hirdetés

A Dell a Red Flag Linuxot kínálja Kínában



|

Hirdetés

November folyamán a Red Flag tanúsítványt kapott a Dell szerverek többségére, így aki a cég Premier vállalati támogatási szolgáltatására szerződik, a jövőben közvetlenül a Delltől kapja a Red Flag támogatását. A Dell összes torony és SC Value kiszolgálója, valamint három állványos rendszer - a PowerEdge 1750, a 2650 és a 6650 - a tanúsítási programba került. Az 1999-ben a Beijing Founder Electonics, a Kínai Tudományos Akadémia Szoftvertudományi Intézetének cége, a Sinosoft és a Compaq China közös vállalataként alakult Red Flag az utóbbi időben nagy figyelmet kapott. Májusban az Oracle-lel társult, közösen fejlesztik ki a Red Flag Linux adatközponti verzióját. Négy hónappal később a HP-val állapodott meg a közös marketingről.

Az IDC szerint az eladott szoftverek számát tekintve a Red Flag Linux számít a második legnagyobb Linux disztribúciónak: 2002-ben a cég 1 milliónál többet értékesített, ezt csak a Red Hat múlta felül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.