Hirdetés

A Dell színes lézernyomtatói



|

Hirdetés

A Dell alig egy éve kínál nyomtatókat, a három új modell a cég első színes lézernyomtató modellje is egyben. A cég nyomtató üzletága az elmúlt negyedévek során masszívan nyomul, hogy megpróbáljon felhasználókat elhódítani legfőbb riválisáétól, a HP-től. Erre elsősorban az olcsó nyomtatók terén van esélye, melyeket egyéb vállalati IT berendezései - kiszolgálói, tárolói és PC-i - mellé kínál.




A Dell Laser Printer 5100cn hálózati nyomtató, amely percenként 35 fekete-fehér és 25 színes oldalt képes kinyomtatni. A 999 dolláros modellt a cég azoknak az ügyfeleinek kínálja, akik munkacsoporti beállításban kívánják felhasználni. A másik két modell, a 3100cn és a 3000cn szintén azonnal hozzáférhető, és olyan irodáknak készült, amelyeknek nincs szüksége akkora nyomtató kapacitásra és sebességre, amilyet az 5100cn kínál.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.