Hirdetés

A digitális kamera eladások már egészen az egekben vannak



|

Hirdetés

Az első negyedévben még csak 1,8 millió digikamerát adtak el, de az utolsó három hónapban – vélhetően a karácsonyi ajándékozási rohama hatására is – már 4 milliót.
A Nikkei Market Access arra számít, hogy jövőre további 71 százalékkal emelkednek az eladások és elérik a 18,5 millió darabos határt. Míg az elmúlt évben a növekedést az amerikai és a japán piac hajtotta, 2001-ben az európai és az ázsiai piacok veszik át a motor szerepét. A két főszereplő az Olympus Optical és a Sony egyaránt 21,5 százalékot tudhat magáénak a piacon, őket a Fuji követi 15,2 százalékkal. És persze a követő boly is japán cégekből áll.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.