Hirdetés

A Disney-vel is kitolt az Amazon



|

Már nem előrendelhetőek a Disney egyes filmjei, szintén szerződési viták miatt.

Hirdetés

Az Amazon a Disney több filmjénél is szabotálja az előrendelést, miután újabb nagy céggel akadt szerződési vitája a kereskedőóriásnak. A Muppets Most Wanted mellett már a Captain America: The Winter Soldier (Amerika Kapitány - A tél katonája), a Million Dollar Arm és a Maleficent (Demóna) sem rendelhető fizikai formában. A digitális verziók továbbra is elérhetőek maradtak az Amazon Instant Video keretében. 

Hirdetés

Az Amazon a Disney mellett korábban a Warner Home Videóval is ugyanígy "tolt ki", amikor a nyár elején eltüntette a kínálatából hasonló megállapodási viták miatt a The Lego Movie-t (A Lego kaland), a Transcendence-t (Transzcendens) és a 300: Rise of an Empire-t (300 - A birodalom hajnala). 

Az Amazon a vitás ügyek elrendezéséhez a könyvkiadást tekintve is hasonló módszereket használ. A Hachette könyveit például május óta visszatartja, miután a kiadó egyik ajánlatába sem megy bele a kereskedőcégnek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.