Hirdetés

Facebook: terhes vagyok, lájkolod?



|

Életeseményként lehet hozzáadni a jó hírt az idővonalhoz.

Hirdetés

A Facebook bővítette az idővonalakon elérhető életesemények listáját, így ezentúl a várandós hölgyek már azt is közzétehetik ilyen formában, hogy mikor érkezik a kicsi. Természetesen az apukákról sem feledkeztek meg, az, hogy valaki apa vagy anya lesz, beállítható.

 

Az eseménynél beállítható továbbá a gyermek várható születési ideje és a neme is. Ezen felül az is megadható, hogy ki a másik szülő, de helyszín és egy történet is fűzhető az eseményhez, a fotó mellett. Várhatóan ez azt eredményezi, hogy a jövőben jóval több ultrahanggal készített képet töltenek majd fel a közösségi oldalra.

 

A bejelentések a jobb felső sarokba kerülnek, ahol a születésnapok is láthatóak. A megosztáshoz az idővonalon belül az életeseményre kell kattintani, majd a család és kapcsolatok pontot választani. A frissítés egyelőre nem érhető el minden területen. Ezzel egyszerre a Chrome böngészőhöz egy Unbaby Me nevű beépülő érkezett, amely a facebookos hírfolyamunkat kutatja át, amikor pedig babákról van szó, a helyet macskákról készült fotókkal tölti fel.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.