Hirdetés

A Facebook már nem ismeri fel az arcokat



|

Az új felhasználók már nem élhetnek a szolgáltatás előnyeivel.

Hirdetés

A Facebook leállította az arcfelismerő szolgáltatását Európában, az ír adatvédelmi bizottság (DPC) javaslata alapján. Noha utóbbi nem kérvényezte kifejezetten a funkció eltávolítását, elégedettek az eredménnyel.

 

A szolgáltatás előnyeivel az új felhasználók már most nem élhetnek, a meglévő mintákat pedig október 15-én törli az üzemeltető. A Facebook korábban ígéretet tett arra, hogy átláthatóbbá teszi a fotótagging mikéntjét, és az európai felhasználók adatainak felhasználását.

 

A bizottság arról is szót ejtett, hogy természetesen a további egyeztetések is elkerülhetetlenek, elég ugyanis csak arra gondolni, hogy jelenleg új módok születnek arra vonatkozólag, hogy a felhasználókhoz hogyan juthatnak el a hirdetések, illetve miként lehet őket az oldalon tartani.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.