Hirdetés

A Facebookra költözik a The Washington Post



|

Mindent közvetlenül a Facebookon jelentet meg a jövőben a The Washington Post.

Hirdetés

A Facebook egy ideje el szeretné érni, hogy az emberek még jobban az oldalán keresztül értesüljenek a hírekről. Ehhez a felhasználókon túl a kiadókat is el akarja csábítani. 

Hirdetés

Úgy tűnik jól haladnak, ugyanis a Recode jelentése szerint a The Washington Post meglepő módon úgy döntött, hogy ezentúl a cikkeinek a 100 százalékot a Facebookon jelenteti majd meg. 

A cikkek az egyelőre nem mindenki számára hozzáférhető Instant Articles formában jelennek meg. 

A kiadók eddig azért idegenkedtek a Facebook megoldásától, mert az rossz esetben teljesen elveszi tőlük az irányítást a pénzügyi és a szerkesztői oldalon egyaránt. 

A Facebook a híreket gyorsabban szeretné eljuttatni az emberekhez, mint bármi más a világon. 

A The Washington Post az első, amely teljesen beállt a közösségi cég mögé. Mindez hatalmas közönséget ígér a lapnak, és gyors híreket a közönségnek. A The Washington Post egyébként az Apple News szolgáltatásban is aktív szereplő akar lenni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.