Hirdetés

A Ferrari az APC-t választotta



|

Hirdetés



Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy a Scuderia Ferrari Marlboro Forma 1-es csapat a közelmúltban az APC InfraStruXure architektúráját választotta a Ferrari az olaszországi Maranellóban működő új kutatási és fejlesztési központjába. Az aerodinamikai modellezéshez a Ferrari teljes körű adatközponti infrastruktúra megoldást vásárolt az APC-től, amely egy integrált, rack-szekrény alapú táp-, hűtési, környezetfelügyeleti biztonsági rendszer.




Ezentúl az APC InfraStruXureTM biztosítja az informatikai infrastruktúrát a Ferrari számára, amely a cég Forma 1-es autóinak aerodinamikai modellezéséhez nélkülözhetetlen szoftveres szimulációit végzi majd. A Ferrari a számítógépes modellezést egy nagy szuperszámítógéppal valósította meg, mely AMD Opteron processzoros, Linuxos fürtözött szerverekből áll. A szekrényenkénti 10 kW hőteljesítmény elvezetésére az APC architektúrája bizonyult a legalkalmasabbnak, amely az integrált hűtési rendszer révén rack-enként 20 kW hőteljesítményt képes elvezetni. Ez egy teljes nagyságrenddel meghaladja a hagyományos hűtési rendszerekkel biztosítható szekrényenkénti 2-3 kW-ot.

A Ferrari informatikai vezetője, Antonio Calabrese szerint az APC InfraStruXure rendszere kellő rugalmasságot nyújt különböző tápellátási, szoftver alkalmazási, telepítési problémáik megoldásához, biztosítja adatközpontjuk folyamatos rendelkezésre állását. "Mivel a projekt megvalósítását és karbantartását is az APC végzi, egy kézből, egy tapasztalt szállítótól kapjuk a teljes "kulcsrakész" megoldást, amely lefedi az adatközpont tápellátásának fizikai infrastruktúráját, a hűtést, a környezetfelügyeletet." - mondta Calabrese, majd hozzátette: "Az APC korszerű és moduláris megoldása aktuális igényeinket maximálisan kielégíti, és jövőbeni szükségeteinkhez igazodva tovább bővíthető."
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.