Hirdetés

A Flickr-en az iPhone a legnépszerűbb fényképező



|

Az Apple okostelefonja a legnépszerűbb fényképezőgépeket is maga mögé utasítja a Flickr képmegosztón.

Hirdetés

A Flickr legfrissebb statisztikái szerint a képmegosztó felhasználói körében az Apple okostelefonjai óriási sikert aratnak. Ami azt illeti, a legtöbben az iPhone-okat részesítik előnyben, ha fotók készítéséről van szó.

 

Az iPhone 4 például a legnépszerűbb fényképezőgépeket is maga mögé utasítva vezeti a népszerűségi listát, így a Canon EOS 5D Mark II, a Nikon D90, a Canon EOS REBEL T2i és a Canon EOS 7D is csak utána következik. A Barclays elemzői szerint az iPhone a felhasználók és a hobbifotósok elsőszámú digitális fényképezőjévé vált.

 

Ha a statisztikát csak az okostelefonokra szűkítjük, akkor az Apple-nek gyakorlatilag nincs ellenfele fényképezés terén, ami a Flickrt illeti. A top 5-ben első az iPhone 4, azt követi az iPhone 4S, az iPhone 3G, az iPhone 3GS, majd az HTC EVO 4G. Az Apple hobbifényképezők körében elért sikerét tovább bizonyítja, hogy az iPhoto szoftverből mindössze 10 nap alatt több mint 1 milliót adtak el.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.