Hirdetés

A Ford 50 ezer VoIP telefont rendel



|

Hirdetés

Az egyezséget a Ford pénzmegtakarító lépésként, az SBC pedig a nehézsúlyú VoIP szállítók közé való besorolásként hangoztatják. Ezt a szerződést az USA második legnagyobb ilyen jellegű kiépítésének vélik a 60 ezer VoIP telefonnal rendelkező Boeing mellett. Az eddig egyszerre nem több, mint 10 ezer telefonnal elátott ügyfelekkel rendelkező SBC számára ez egy óriási megállapodás.

Az egyezség csupán a Ford dél-keleti, Michigan-i irodáira vonatkozik; ha a Ford bevonja a nemzeti és nemzetközi irodáit is, akkor ez a kiépítés hatalmas méreteket öltene. Az SBC a PremierServ-IP Telephony Advantage platformjának egy testreszabott változatát fogja alkalmazni, amelynek alapját a Cisco felszerelése képezi. A VoIP-hálózat kiépítését az elkövetkező pár hónapban fogják megkezdeni, és várhatóan 2007-ig fog tartani.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.