Hirdetés

A Fujitsu újabb modell alkatú notebook-okat mutatott be



|

A Fujitsu Japan felfedte két új ultrakönnyű, és igen filigrán notebook-ját.

Hirdetés

Az SH54/E és SH76/E névre hallgató eszközök második generációs Intel Core processzort kaptak, valamint 13.3 colos (1366x768) LED kijelzőt. A vastagságuk 23.2 mm az SH76/E esetében és 24 mm az SH54/E-nél, melyben elfér egy 128 GB-os SSD, valamint  egy 640 GB-os HDD. Mindkét variáns HD 3000 integrált grafikus chipet kapott, valamint a kötelező kellékek sem hiányoznak, mint a Gigabit Ethernet, 802.11 b/g/n WiFi, 0.3 megapixeles webkamera, és SD kártya slot.

Mindezek mellett megtalálható az USB 2.0/3.0 port (több is), HDMI kimenet, ujjlenyomat leolvasó, valamint egy DVD író. A Fujitsu új LifeBook notijai ebben a hónapban indulnak útjukra, de a gyártó jelenleg még nem adott információt az áráról.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.