Hirdetés

A GN Netcom új bluetoothos fejhallgatós mikrofonjai



|

Hirdetés

A két modell, a GN6110 és a GN 6210 a DuoLink technológiára épül, ami egy szoftver, amely lehetővé teszi, hogy a bluetoothos headsettel asztali vagy mobiltelefont is lehessen használni. A hívó az asztali telefonról is kezdeményezhet hívást, feltéve, ha van a közelben egy bázisállomás. A termékhez mellékelt bázisállomás, amely a Bluetooth átjátszót tartalmazza, és amelyet az asztali telefonhoz kell kapcsolni, s a segítségével 10 méteres körzetben lehet a fejhallgatós mikrofont használni.




Hívást fogadni vagy kezdeményezni egyetlen gomb lenyomásával lehet mindkét modellen, majd miután vagy a vezetékes vagy a mobiltelefon vonalat ad, a számot csak be kell mondani. A DuoLink GN6110 súlya nem éri el a 28 grammot, átmérője 50 mm. Telepe négy órás használatot biztosít, ill. egy hét készenléti időt. Ára 299 dollár, és még az első negyedévben forgalomba kerül az egész világon.



A DuoLink GN 6210 súlya szintén egy uncia alatt van, mérete 32x51x57 mm. A készülék a legzajosabb környezetben is jól használható, mert a fülhallgató végét hangelnyelő elasztomer anyaggal borították, s a csúcsán található kocsonyás anyag egyenesen a fülkürtbe irányítja a hangot. A készülék négy órányi beszélgetést vagy 100 órás készenléti időt tesz lehetővé, s a második negyedévben kerül piacra.



Mindkét készülék a GN Netcom Jabra FreeSpeak fülre akasztható dizájnjára épült.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.