Hirdetés

A Google e-mail szolgáltatása



|

Hirdetés

A Gmail szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó körülbelül 500 ezer oldalnyi e-mailt tároljon, s e levelekben az ismerős Google felületet használva keresni tudjon. Az üzenetek „beszélgetésekbe” rendezhetők, akárcsak az internetes hírcsoportok rendezik össze az adott e-mailt a rá érkezett reakciókkal, mondja Wayne Rosing, a cég műszaki alelnöke.

Rosing elmondta, hogy a szolgáltatást egy válogatott alkalmazotti kör egy éve teszteli. Csütörtöktől ez a kör újabb alkalmazottakkal bővül, akik meginvitálhatják rokonaikat és barátaikat. A szolgáltatás „heteken vagy hónapokon belül” általánosan is elérhető lesz.

Csütörtöktől a jövőbeni felhasználók tájékozódhatnak is a szolgáltatásról a Google által felállított új webhelyen . A felhasználónként 1 gigabájtos tárhelyet a cég úgy fizeti ki szolgáltatójának, hogy hirdetéseket kapcsol az e-mail üzenetek mellé. A Gmail beépített spamszűrőt is magában foglal, és egy olyan funkciót, amellyel a felhasználó jelenteni tudja a levélszemetet, hogy a Google finomítani tudja a szűrőt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.