Hirdetés

A Google frissítette a Bloggert



|

Hirdetés

A Google 2003-ban lépett a blog piacra, amikor megvásárolta a Pyra Labs céget. Ez az ingynes Blogger szolgáltatás első nagy frissítése a vásárlás óta. Az új Mail-to-Blogger funkció lehetővé teszi, hogy a felhasználó az újabb napló részletet e-mail-képes eszközről, így mobiltelefonról vagy PDA-ról is az internetre vihesse. Ehhez csupán egy e-mail címet kell kreálnia a Blogger e-mail beállításaiba. Az új funkció az üzenet tárgysorát címmé, az e-mail szövegét közleménnyé alakítja át.

A műszerfal és a tervező funkciók feljavításában a Google az Adaptive Path és a Stopdesign cégek segítségét is igénybe vette. Az eredmény az egyszerűsített bejelentkezési eljárás úgynevezett túra oldalakkal, ahol elmagyarázzák az online naplóírás alapfogalmait. A frissített funkciók sorába tartozik a 26 új minta, a különböző szintű adatvédelem a kommentárok mellé, valamint a profil funkció, amely lehetővé teszi, hogy a felhasználó egy oldalt az önéletrajzának szenteljen, ahová linkeket tehet fel más blogok és blog statisztikák felé.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.