Hirdetés

A Google kutatás-fejlesztési központot nyit



|

Hirdetés

Az új munkatársak „a megosztott rendszerek, az információ előhívás, az algoritmusok és az új kereső funkciók területén segítenek a problémák megoldásában, ill. a méretezhetőség kérdéseire, melyek a hatalmas mennyiségű adat és az egyre növekvő felhasználói bázis kezeléséből adódnak”. Az európai K+F központ feladata lesz a Google „nyelv-specifikus kínálatának javítása” is, amiből minden globális szolgáltatásuk profitálni tud.

A cégnek értékesítési irodái vannak Európában, Japánban, Ausztráliában és Kanadában. Decemberben jelentették, hogy mérnöki központot nyitottak az indiai Bangalore-ban, amely az első ilyen központjuk, amely az USA-n kívül működik, ahol a cég a kaliforniai központban és New Yorkban foglalkoztat mérnököket.

Ipari körökben általános a vélemény, hogy a világ legnépszerűbb keresőmotorja a rég várt részvénykibocsátási akció előkészületeinek utolsó szakaszában van, bár a cég következetesen elutasítja, hogy kommentálja terveit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.