Hirdetés

A Google+ már animált profilképet is kezel



|

Egy közkedvelt lehetőséggel frissítette a közösségi hálózatát a Google.

Hirdetés

A Facebook legnagyobb riválisa, a Google+ egy érdekes lehetőséggel újított: a jövőben már animált GIF-ekkel is feldobhatjuk a profilunkat, ugyanis ezeket rögtön profilképnek tudjuk beállítani. A Google+ a hírt a saját oldalán keresztül is közölte a felhasználókkal.

Az animált képeket asztali böngészőn keresztül és mobilról is elérjük, azonban kizárólag a profiloldalakon keresztül. Ez örömteli hírnek mondható, ugyanis ellenkező esetben a hírfolyam megtelne ugráló avatarokkal, amik elől hamar mindenki elmenekülne. Így már csak akkor látunk ilyet, ha a rendszer értesít róla, hogy valaki profilképet cserélt.

Az új lehetőség megosztotta a közösségi oldal felhasználóit, ugyanis míg egyesek üdvözölték az animált GIF-eket, addig többen a nemtetszésüket fejezték ki a kommentekben. Sokan azért kerülnék az effajta képeket, mert feleslegesnek, komolytalannak tartják. Vannak, akik már most letiltanák az animált profilképpel rendelkező ismerőseiket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.