Hirdetés

A Google még tovább archivál



|

A Google segítségével akár 10 évig is megőrizhetjük leveleinket.

Hirdetés

A Google új szolgáltatása, amely akár 10 évig is megőrzi leveleinket, mindenki számára hasznos újítás, de most már a cégek is bátrabban válthatnak Gmail-re. Az ehhez párosuló levél keresővel (Message Discovery) pedig szemvillanás alatt megtaláljuk a keresendő emaileket.

google_logo_3600x1500.jpg

Az áprilisban debütált szolgáltatás 25 dolláros áron vehető igénybe, amihez spamszűrő és antivírus szoftvert is kapunk. Az e-mail megőrzés ára kicsivel drágább, ez évi 45 dollárért vehető igénybe felhasználónként


A vállalkozások egyre inkább rá vannak szorítkozva levelezésük archiválására, köszönhetően a különböző szabályzásoknak, és törvényeknek, ehhez viszont eddig inkább olyan levelezőklienseket választottak, amelyek cégen belül, akár magukon a munkaállomásokon tárolják a leveleket - eddig ez látszott az igazán biztonságos módszernek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.