Hirdetés

A Google-nél elsüllyedt Los Angeles



|

Apró hiba történt a Google Maps szolgáltatásban.

Hirdetés

A Google Maps térképszoftvere Los Angles lakkoságának egy részét a víz alá helyezte. Többek között utcák, strandok és lakások is a víz alá kerültek a térkép szerint. 

Hirdetés

Természetesen nem a föld indult meg lefelé, még ha ez logikus magyarázatnak is tűnt volna. 

Mivel nem lehetett tudni, mi történt, ezért egyes források gyorsan előálltak azzal a forgatókönyvvel, hogy a Google ezt szándékosan csinálta, és ez egy jelzés a klímaváltozás fontosságával kapcsolatban.

Azt mondták, hogy fel akarják hívni a figyelmet a tengerszint változására, és, hogy a víz hamarosan elnyeli ezt a partvonalat. 

De vajon tényleg a vég közeledtét akarta jelezni a Google?

Azóta egy szóvivőnek hála kiderült, hogy nem erről volt szó. Egyes területek azért kerültek víz alá, mert a szolgáltatás térképeit biztosító partnerek egyike hibázott, és emiatt jelent meg rosszul a kérdéses terület a Google Mapsben. A hibát azóta kijavították. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.