Hirdetés

A Google új kereső eszközei



|

Hirdetés

sorszámuk alapján kérhet információt postai küldeményekről vagy járművekről.

Az ún. ragszám szerinti kereső segítségével a felhasználó tájékoztatást kérhet arról, merre jár a gyorspostával (UPS, FedEX), vagy hagyományos postai úton feladott csomagja, de ugyanígy információkat kérhet a repülőgépek lajstromszáma, vagy vonalkód szám és telefonos területi kódok alapján is. Az utazással kapcsolatos új eszközök segítségével a felhasználó tájékozódni tud az amerikai repülőgép járatok aktuális helyzetéről, vagy lekérdezheti, milyen az idő egy adott repülőtér térségében, amihez a reptér hárombetűs kódját, valamint az „airport” szót kell a keresőbe írnia. Az újonnan bevezetett új elemek is segítik a Google-t, hogy megőrizze vezető helyét a kereső piacon, miközben részvénykibocsátási akciójára készül. Lehetséges részvénykibocsátási akciója az elemzők szerint várhatóan a legtöbb bevételt hozza az internet történetében, ugyanis a becslések szerint a Google papírjainak forgalomba hozatalából 15-25 milliárd dollárt is bezsebelhet.

A cég saját adatai szerint napi 200 millió lekérdezést dolgoz fel az általa indexált 3 milliárdnál több weboldal alapján.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.