Hirdetés

A Google vezére szerint Amerika a bevándorlók országa



|

Sundar Pichai támogatja a kisebbségeket, és kiáll a sokszínűség mellett.

Hirdetés

Volt már sokkal jobb bőrben Amerika és a médiája, amely gyakorlatilag minden nap a diszkriminációról szól - egyesek falakat emelnének és tömeges deportálásokba kezdenének, míg mások a gondolat ellen is lázadnak. 

Hirdetés

Donald Trump amerikai elnökjelölt inkább az első csoportba tartozik, és úgy tűnik, a tech szektorban sokan nem osztják bizonyos nézeteit. Sundar Pichai is úgy döntött, a Google ügyvezetőjeként megszólal egy kényes témában

Pichai 22 éve ment Indiából Amerikába, és szerinte a tolerancia és a sokszínűség fontos része a cégének és Amerikának is. Kiáll az intolerancia ellen, emiatt pedig úgy érzi, támogatnunk kell a muszlimokat és a többi kisebbséget is, Amerikában és a világon mindenhol. 

Az amerikai politika érzékeny és aktuális témájára reagálva a Google vezére elmondta, hogy szívszakító dolog olyan állításokat hallani, hogy Amerika jobb hely lenne bizonyos embercsoportok és az ötleteik nélkül, ráadásul származási hely és vallás alapján válogatva. Pichai szerint Amerika a bevándorlók országa, és az is volt: nem csak a lehetőségek, hanem a nyíltság, a megértés és a tolerancia miatt is. 

Sundar Pichar mellett hasonlóan próbál morálisan kiállni a világért az Apple és a Facebook ügyvezetője is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.