Hirdetés

A Grand Canyonban is sétálhatunk a Google Maps-szel



|

A Street View csapata egy 18 kilós, 360 fokban látó kamerával járta be a látványos helyet.

Hirdetés

Mostantól az asztalunk mögül is megtapasztalhatjuk, hogy milyen lehet Amerika lélegzetellállító Grand Canyonjában sétálgatni. A Google több mint 9500 panorámaképet adott hozzá a Maps szolgáltatásához a látványos helyről - az interaktív fotók több mint 120 kilométernyi területet tárnak elénk.

A keskeny utak mellett a kitaposott ösvényeken is barangolhatunk a Grand Canyonban, de akár néhány órányi utat letudva az elképesztő Meteor-krátert is alaposan szemügyre vehetjük - utóbbi olyan, mintha egészen más világból származna. 

A Google Street View csapata a Trekker nevezetű, hátra rögzíthető eszközt használta a képek rögzítéséhez. A Trekker 18 kilogrammos, és 15 kamerából áll, amelyek 360 fokban rögzítik a természet csodáit. Az androidos telefon által irányított eszköz automatikusan illesztette a képeket, miközben a viselője érdekesebbnél érdekesebb területeket járt be. 

A Google tavaly ősszel hozta el az eddigi legnagyobb frissítését a Street View-ra, amely nem csak Amerikát és Kanadát, de az Egyesült Királyságot, Szingapúrt, Svédországot, Thaiföldet, Tajvant, Olaszországot, Dániát és Norvégiát is elhozta a képernyőkre, eddig nem látott formában. A kanadai sarkkörök mellett egy ideje már a tenger alatti területeket is bejárhatjuk a Street View-val.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.